Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern mist Tolisso in Supercup

Bayern mist Tolisso in Supercup

11 aug 2018, 20:11

FRANKFURT (ANP) - Bayern München treedt zondag zonder Corentin Tolisso aan in de wedstrijd om de Duitse Supercup tegen Eintracht Frankfurt. De middenvelder ontbreekt bij de Duitse kampioen omdat hij na het met Frankrijk gewonnen WK wat langer vakantie heeft gekregen. De Colombiaanse spelmaker James Rodriguez gaat wel mee naar Frankfurt, ondanks lichte enkelklachten.

,,Ik heb negentien gezonde spelers plus James, die half fit is'', zei Niko Kovac, de nieuwe trainer van Bayern München. Amper drie maanden geleden won Kovac als trainer van Eintracht Frankfurt de Duitse beker, door uitgerekend zijn nieuwe club in de finale met 3-1 te verslaan. ,,Ik denk dat alle spelers, en zeker ook de trainer, heel graag nu willen winnen'', zegt keeper Manuel Neuer, de aanvoerder van Bayern München.

Kovac weet als geen ander hoe het elftal van Frankfurt in elkaar steekt. ,,Ik ken de zwakke plekken en weet waar we ze pijn kunnen doen'', zegt de Kroaat, die kan beschikken over een fitte Arjen Robben. De 34-jarige Groninger begint aan zijn tiende seizoen bij Bayern. De afgelopen twee jaar begon de 'Rekordmeister' het seizoen steeds met winst van de Supercup.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.