Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern met Lewandowski en Martínez in Super Cup

Bayern met Lewandowski en Martínez in Super Cup

23 sep 2020, 15:00

Robert Lewandowski en Javier Martínez maken deel uit van de selectie van Bayern München voor de wedstrijd om de Super Cup van donderdag in Boedapest tegen Sevilla. De Pool Lewandowski raakte afgelopen vrijdag in het duel met Schalke nog licht geblesseerd. Van de Spanjaard Martínez werd onlangs bekend dat hij vermoedelijk terugkeert naar Athletic Bilbao.

Ook het Nederlandse talent Joshua Zirkzee is aanwezig bij de Duitse kampioen in de Hongaarse hoofdstad.

Verder liet Bayern weten het gezelschap zo klein mogelijk te houden. Boedapest geldt als risicogebied in verband met de toenemende aantallen besmettingen met het coronavirus. Er wordt een beperkt aantal toeschouwers toegelaten, maar politici uit Beieren hebben de fans van Bayern afgeraden om de wedstrijd te bezoeken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.