Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern met Coman en Alaba tegen Liverpool

Bayern met Coman en Alaba tegen Liverpool

12 mrt 2019, 16:45

MÜNCHEN (ANP) - Bayern München speelt woensdag in de achtste finale van de Champions League tegen Liverpool met Kingsley Coman en David Alaba. Trainer Niko Kovac liet weten dat de twee op tijd zijn hersteld van blessures en volledig inzetbaar zijn. De eerste wedstrijd in Engeland eindigde drie weken geleden in 0-0.

Volgens Kovac is voorzichtigheid het devies voor zijn elftal. ,,Het lijkt me niet zo handig dat we als een gek in de aanval gaan. Liverpool heeft heel veel kwaliteit en zal dat afstraffen. We moeten op zoek naar de juiste balans. Natuurlijk willen we het niet laten aankomen op weer een 0-0. Een doelpunt is noodzakelijk.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.