Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern krijgt Kimmich pas in 2022 terug vanwege longproblemen

Bayern krijgt Kimmich pas in 2022 terug vanwege longproblemen

9 dec 2021, 14:33

Bayern München kan tot de winterstop niet beschikken over Joshua Kimmich. De middenvelder, van wie bekend is dat hij niet gevaccineerd is, heeft aan zijn besmetting met het coronavirus een beschadiging aan zijn longen overgehouden.

"Ik ben blij dat mijn quarantaineperiode erop zit", zei Kimmich (26), die vorige maand besmet raakte. "Ik maak het goed, maar ik ben niet in staat om volledig te trainen vanwege een lichte aandoening in mijn longen. Ik moet daardoor hersteltrainingen volgen en kan niet wachten om in januari terug te keren."

Bayern speelt voor de winterstop nog thuis tegen Mainz 05 (11 december), uit tegen VfB Stuttgart (14 september) en besluit de eerste seizoenshelft met een thuiswedstrijd tegen VfL Wolfsburg (17 december).

Zonder Kimmich won Bayern woensdag in de Champions League met 3-0 van FC Barcelona.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.