Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern had eigenlijk moeten winnen'

'Bayern had eigenlijk moeten winnen'

14 apr 2021, 10:04

Trainer 'Hansi' Flick vindt dat Bayern München eigenlijk de tweestrijd met Paris Saint-Germain in de kwartfinale van de Champions League had moeten winnen. Nu volstond de 0-1 zege woensdag in Parijs niet, na de eerdere nederlaag (2-3) thuis. "Maar over twee duels genomen waren we de betere", aldus de coach van de onttroonde titelverdediger.

"Thuis hebben we verreweg de meeste kansen gehad, maar er ook een paar weggegeven. Dat was de verklaring voor onze nederlaag", vervolgde Flick. "Maar het is niet anders. Paris Saint-Germain was beter dan vorig seizoen in de finale, dat moet ik ook zeggen. Daarom lijkt het me niet meer dan fair om PSG met dit fraaie succes te feliciteren."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.