Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern gaat zich versterken op aandringen van Flick

Bayern gaat zich versterken op aandringen van Flick

9 jan 2020, 13:29

Bayern München gaat de komende weken op zoek naar versterkingen. Dat zei technisch directeur Hasan Salihamidzic in Qatar, waar Bayern net als Ajax en PSV op trainingskamp is.

"Hansi Flick heeft de situatie geanalyseerd en is tot de conclusie gekomen dat we ons moeten versterken", zei Salihamidzic. "We zijn continu in gesprek. We overwegen iedere optie, maar het elftal versterken in de winter is erg moeilijk." Bayern staat op de derde plaats in de Bundesliga, met vier punten achterstand op RB Leipzig.

Joshua Zirkzee is ook mee ook trainingskamp naar Doha en de 18-jarige Nederlander moest de training donderdag laten schieten. Zirkzee trainde wegens een spierblessure apart. De Spanjaard Thiago is al huiswaarts gekeerd, omdat zijn vrouw op het punt staat te bevallen van hun tweede kind.

Bayern vliegt vrijdag terug naar Duitsland en speelt zaterdag vriendschappelijk tegen 1. FC Nürnberg.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.