Terug

Volg Vandaag Inside

'Bayern en Manchester City akkoord over transfer Sané'

'Bayern en Manchester City akkoord over transfer Sané'

30 juni 2020, 22:42

Verschillende buitenlandse media melden dinsdag dat Bayern München en Manchester City een akkoord hebben bereikt over de transfer van Leroy Sané. De Duitse topclub is al langer geïnteresseerd in de 24-jarige vleugelspeler. Sané tekent voor vijf jaar in München.

Volgens Bild valt de transfersom lager uit dan vooraf gedacht. Naar verluidt is er bij de overstap een bedrag van minder dan vijftig euro gemoeid. The Guardian bevestigt dit en meldt dat de precieze geldsom 45 miljoen euro bedraagt.

Sané, die niet bij wilde tekenen bij de ploeg van trainer Guardiola, ontvangt volgens The Mirror een veel hoger maandsalaris dan hij in Engeland kon krijgen. De Duitser zou per week ruim 420.000 euro mogen bijschrijven. Ook Sky Sports maakt bekend dat de twee clubs een akkoord hebben bereikt. Zij melden dat de transfersom 54,8 miljoen pond bedraagt.

René is nog niet helemaal overtuigd van een ander doelwit van Bayern, namelijk Sergiño Dest. René vindt dat de Amerikaans-international vooral heel veel loopt met de bal. Hij noemt hem dan ook een 'rennertje'. Bekijk het fragment hieronder

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.