Terug

Volg Vandaag Inside

Bayern achterhaalt Mönchengladbach

Bayern achterhaalt Mönchengladbach

15 dec 2018, 18:39

HANNOVER (ANP) - Bayern München heeft in de Bundesliga nummer twee Borussia Mönchengladbach achterhaald. Zelf won de titelverdediger overtuigend bij Hannover, 0-4. Mönchengladbach kwam bij Hoffenheim niet verder dan 0-0.

Halverwege leidde Bayern al door doelpunten van Joshua Kimmich en David Alaba. Na de hervatting scoorden Serge Gnabry en Robert Lewandowski.

Arjen Robben ontbrak nog bij de kampioen wegens een blessure. Daardoor miste de aanvaller enkele dagen eerder ook al de ontmoeting met Ajax (3-3) in de Champions League.

Koploper Borussia Dortmund speelt later op de dag tegen Werder Bremen en kan weer tot negen punten uitlopen op de twee achtervolgers.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.