Terug

Volg Vandaag Inside

Basisplaats voor Unnerstall in bekerduel met Volendam

Basisplaats voor Unnerstall in bekerduel met Volendam

19 jan 2021, 21:44

Lars Unnerstall verdedigt dinsdag het doel van PSV in de achtste finales van de KNVB-beker tegen FC Volendam. De Duitser is normaal gesproken de tweede keuze achter Yvon Mvogo, maar in het bekertoernooi kiest trainer Roger Schmidt voor Unnerstall. Dat deed hij de vorige ronde tegen De Graafschap ook.

In vergelijking met de competitiewedstrijd van zaterdag bij Sparta Rotterdam (5-3 winst) keren Denzel Dumfries en Donyell Malen terug in het basisteam. De aanvoerder en topscorer van PSV kregen tegen Sparta rust en kwamen als invaller in het veld.

Jordan Teze verving Dumfries als rechterverdediger en keert nu terug naar het centrum, samen met Timo Baumgartl. Olivier Boscagli krijgt rust en ontbreekt in de selectie. Cody Gakpo viel tegen Sparta geblesseerd uit en is een tijdje uitgeschakeld.

Als PSV wint, plaatsen de Eindhovenaren zich voor de kwartfinales van de KNVB-beker.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Baumgartl, Teze en Max; Ihattaren, Sangaré, Rosario en Mauro Júnior; Madueke en Malen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.