Terug

Volg Vandaag Inside

Basisplaats voor Kluivert bij AS Roma

Basisplaats voor Kluivert bij AS Roma

7 nov 2018, 19:10

MOSKOU (ANP) - Justin Kluivert is woensdag voor het eerst sinds lange tijd weer basisspeler bij AS Roma. De Nederlander mag van trainer Eusebio Di Francesco vanaf het begin meedoen in de uitwedstrijd tegen CSKA Moskou in de Champions League.

Kluivert was 2 oktober voor het laatst basisspeler. Ook toen betrof het een groepswedstrijd in de Champions League. AS Roma won met 5-0 van Viktoria Pilsen en Kluivert scoorde één keer. In de navolgende competitieduels moest de oud-Ajacied zich tevreden stellen met een plaats op de reservebank (en mocht hij af en toe invallen) of op de tribune. In de thuiswedstrijd tegen CSKA Moskou in de Champions League ontbrak Kluivert twee weken geleden in de selectie van de Romeinen.

AS Roma staat na drie speelronden op de tweede plaats in groep G met zes punten. Koploper Real Madrid heeft ook zes punten. CSKA Moskou staat op vier en Viktoria Pilsen heeft één punt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.