Terug

Volg Vandaag Inside

Basisplaats voor Eiting bij Ajax, PSV zonder Rodriguez en met Boscagli

Basisplaats voor Eiting bij Ajax, PSV zonder Rodriguez en met Boscagli

2 feb 2020, 16:39

Carel Eiting begint om 16.45 uur met Ajax aan de thuiswedstrijd tegen PSV. De middenvelder krijgt een kans, nadat hij vorige week al was ingevallen tegen FC Groningen.

Trainer Erik ten Hag puzzelt de laatste weken op zijn middenveld omdat Hakim Ziyech geblesseerd is en Lisandro Martínez achterin de afwezige Daley Blind moet vervangen. Siem de Jong kon vorig week niet overtuigen en daarom mag nu Eiting zich laten zien. De 21-jarige Amsterdammer stond een groot deel van het afgelopen jaar aan de kant met een knieblessure.

Bij PSV begint de gehuurde linksback Ricardo Rodríguez op de bank. Olivier Boscagli vormt samen met Dumfries, Schwaab en Viergever de achterste linie van de Eindhovenaren.

Opstelling Ajax: Onana; Dest, Veltman, Martínez en Tagliafico; Gravenberch, Van de Beek en Eiting; Tadic, Babel en Promes.

Opstelling PSV: Unnerstall; Dumfries, Schwaab, Viergever, Boscagli; Rosario, Ihattaren, Hendrix; Bruma, Lammers, Gakpo

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.