Terug

Volg Vandaag Inside

Basisplaats voor De Jong bij FC Barcelona

Basisplaats voor De Jong bij FC Barcelona

25 feb 2020, 21:24

Frenkie de Jong heeft dinsdagavond van FC Barcelona-trainer Quique Setién een basisplaats gekregen in de uitwedstrijd in de Champions League tegen Napoli.

De Jong begon afgelopen zaterdag in het competitieduel met Eibar nog op de bank. Junior en Samuel Umtiti keren ook terug in het basiselftal. Umtiti viel tegen Eibar in. De Deense aanvaller Martin Braithwaite, net nieuw bij FC Barcelona, is niet ingeschreven voor de Champions League.

Bij Napoli moeten Lorenzo Insigne en Dries Mertens voor de doelpunten gaan zorgen. Oud-Ajacied Arek Milik zit op de bank en voormalig PSV'er Hirving Lozano op de tribune.

In het duel tussen Chelsea en Bayern München staat dinsdagavond geen Nederlander aan de aftrap. Bij Bayern begint de 18-jarige Nederlander Joshua Zirkzee als reserve.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.