Terug

Volg Vandaag Inside

Basisplaats voor Bakker in halve finale Champions League

Basisplaats voor Bakker in halve finale Champions League

28 apr 2021, 20:00

Mitchel Bakker heeft woensdag in de halve finales van de Champions League tussen Paris Saint-Germain en Manchester City een basisplaats. De Nederlandse jeugdinternational start links achterin. In de kwartfinalewedstrijden tegen Bayern München was Bakker twee keer invaller.

De voorhoede bestaat uit Ángel Di María, Neymar en Kylian Mbappé. Mbappé moest zich afgelopen weekend in de competitie geblesseerd laten wisselen, maar is op tijd fit.

Pep Guardiola geeft in het centrum van de verdediging de voorkeur aan de Engelsman John Stones boven de Fransman Aymeric Laporte. Hij vormt een koppel met Rúben Dias. Oranje-international Nathan Aké zit op de reservebank.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.