Terug

Volg Vandaag Inside

Basisplaats lonkt voor De Ligt: Hernández langere tijd uitgeschakeld

Basisplaats lonkt voor De Ligt: Hernández langere tijd uitgeschakeld

14 sep 2022, 13:45

Lucas Hernández komt voorlopig niet meer in actie voor Bayern München. De Zuid-Duitse voetbalclub meldt dat de Franse verdediger in het duel uit de groepsfase van de Champions League met FC Barcelona een spierblessure heeft opgelopen. Hij is "meerdere weken" uitgeschakeld.

Hernández mist niet alleen enkele duels van zijn club, ook ontbreekt hij bij de interlands uit de Nations League die zijn land afwerkt tegen Oostenrijk en Denemarken. Zijn club omschrijft de blessure als een spierscheuring in de linkerdij. De verdediger had Bayern kort na rust met een kopbal op voorsprong gezet. Het duel eindigde in 2-0.

De blessures van twee andere Fransen, Benjamin Pavard en Dayot Upamecano, vielen mee. Beiden vielen dinsdagavond uit, maar worden de komende dagen weer op het trainingsveld verwacht.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.