Terug

Volg Vandaag Inside

Basisdebuut talent Zirkzee bij Bayern München

Basisdebuut talent Zirkzee bij Bayern München

29 feb 2020, 15:57

Joshua Zirkzee maakt zaterdag zijn debuut in de basis bij Bayern München in de Bundesliga. Het 18-jarige Nederlandse talent vervangt in de aanval de geblesseerde topschutter Robert Lewandowski in de uitwedstrijd tegen 1899 Hoffenheim. Zirkzee begint centraal voorin.

Bayern is koploper in de hoogste Duitse voetbaldvisie, maar heeft grote concurrentie van RB Leipzig en Borussia Dortmund.

Zirkzee maakte in 2017 de overstap van Feyenoord naar Bayern München en werd eind november van vorig jaar overgeheveld naar het eerste elftal van Bayern München. Hij viel inmiddels al een aantal keren in.

Lewandowski scoorde dit seizoen al 25 keer in de competitie, maar de Poolse spits liep woensdag een knieblessure op in het Champions League-duel met Chelsea in Londen (3-0 zege) en is ongeveer vier weken uitgeschakeld.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.