Terug

Volg Vandaag Inside

Basel onderuit in aanloop naar thuisduel PSV

Basel onderuit in aanloop naar thuisduel PSV

27 juli 2019, 22:59

FC Basel heeft in aanloop naar het duel met PSV in de Zwitserse competitie verloren van St. Gallen. In het St. Jakob-Park, het stadion waar dinsdag PSV ontvangen wordt, werd het 2-1 voor de nummer 6 van afgelopen seizoen.

Spits Cedric Itten nam beide doelpunten van de bezoekers voor zijn rekening, de tweede uit een strafschop. Kemal Ademi had Basel na een klein uur op gelijke hoogte gebracht. Kort na de gelijkmaker viel Ricky van Wolfswinkel in, maar hij kwam niet tot scoren.

PSV won dinsdag het eerst duel met de Zwitsers met 3-2. Ook PSV verloor zaterdagavond. Ajax won de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal met 2-0.

Samenvatting PSV-FC Basel

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.