Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis zaterdagavond in Ik hou van Holland

Bas Nijhuis zaterdagavond in Ik hou van Holland

30 mrt 2024, 13:51

Niemand minder dan scheidsrechter/alleskunner Bas Nijhuis is zaterdagavond te zien in Ik Hou van Holland!

Bas gaat in de spelshow, waarin twee teams aan de tand gevoeld worden over hun kennis op het gebied van Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten, sport, taal en typisch Hollandse weetjes, de strijd aan met schrijfster Heleen van Royen, dj Fernando Halman en zangeres Samantha Steenwijk.

De presentatie is in handen van Linda de Mol. Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk zijn de captains van de teams.

Ik Hou van Holland is vanaf 20:00 uur te zien bij SBS6.

Eerder in Vandaag Inside grapte René van der Gijp over de trui die Bas Nijhuis had aangetrokken. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.