Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis wordt live tijdens Beau gebeld door Frank Evenblij: 'Ben je op tv?'

Bas Nijhuis wordt live tijdens Beau gebeld door Frank Evenblij: 'Ben je op tv?'

11 feb 2022, 19:47

Frank Evenblij en Erik Dijkstra waren donderdagavond te gast bij Beau om te praten over de Olympische Spelen. Toen er werd gediscussieerd over of een puck bij de shoot-outs van een ijshockey-wedstrijd wel of niet over de lijn was, besloot Frank Evenblij om live in de uitzending met scheidsrechter Bas Nijhuis te bellen.

Frank Evenblij had direct ook nog een andere vraag. Onderstaande video werd ingestart, waarna hij aan Bas vroeg: 'Wat gebeurt hier nou precies? Moet je dan de wedstrijd stoppen als dit gebeurt?' 'Nou Frank, je kent mij: ik hou van mannelijk voetbal,' aldus Bas. 'Dan moet je als scheidsrechter ook niet zeuren als dit gebeurt. Dit leek me meer een schwalbe van die scheidsrechter... Niks aan de hand!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.