Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis voorlopig aan de kant

11 nov 2018, 17:10

Bas Nijhuis kan voorlopig geen wedstrijden fluiten. De scheidsrechter is bij een training uitgegleden over het veld en is daarbij geblesseerd geraakt aan zijn linkerknie.

"Bij het uitglijden verschoof mijn knieschijf en die ging vervolgens niet meer terug. In het ziekenhuis hebben ze alles hersteld. Het was gewoon domme pech. Of misschien was het overbelasting van die minuut bij Feyenoord tegen VVV", aldus Nijhuis met een knipoog.

De knie van Nijhuis zit de komende week in het gips (zie foto), daarna krijgt hij loopgips en wordt duidelijk hoe lang hij uit de roulatie is. Nijhuis: "ik hoop natuurlijk zo snel mogelijk, maar het kan ook zijn dat ik tot en met de winterstop niet op het veld sta. Bij de KNVB zeiden ze al dat het niet erg is als ik er een weekje langer uit lig. Ze zijn er zeker niet gebrand op dat ik terugkom, hahaha".

Nijhuis werd eerder door de KNVB al van het duel tussen Excelsior en Ajax gehaald, maar daar werd geen reden bijgegeven. Dat heeft te maken met de nieuwe privacywet. Nijhuis moet eerst zelf toestemming geven om de reden wereldkundig te maken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.