Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis slaagt voor conditietest KNVB en maakt vrijdag rentree als scheidsrechter

Bas Nijhuis slaagt voor conditietest KNVB en maakt vrijdag rentree als scheidsrechter

5 apr 2023, 17:02

Bas Nijhuis maakt dit weekend na enkele weken blessureleed zijn rentree als scheidsrechter op de Nederlandse velden. Hij haalde dinsdagavond de conditietest van de KNVB en mag aanstaande vrijdag dus weer aan de bak.

Op zijn Instagram Stories laat Bas weten: "Alarm! Twee en een halve week geleden ben ik geopereerd. Ik heb net de conditietest gehaald, dus dit weekend mag ik weer aan de bak. NAC tegen FC Den Bosch. Ik heb er zin in!"

Bas liep onlangs een breuk in zijn spaakbeen op, nadat er tijdens het kappen van bomen een boomstam op zijn onderarm was gevallen, en moest worden geopereerd. Bij Vandaag Inside vertelde hij uitgebreid over de ingreep. Bekijk het in de video hieronder!

Bas openhartig over operatie: 'Het was wel pittig'
2:26
Bas openhartig over operatie: 'Het was wel pittig'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.