Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis reageert voor het eerst op stevige kritiek Ralf Seuntjens

Bas Nijhuis reageert voor het eerst op stevige kritiek Ralf Seuntjens

26 okt 2021, 10:29

Bas Nijhuis heeft voor het eerst gereageerd op de tirade van Ralf Seuntjens, na afloop van het duel tussen FC Volendam en NAC Breda (1-0). De aanvaller kwam na de rust tot scoren, maar scheidsrechter Bas Nijhuis keurde het doelpunt af wegens een overtreding van de NAC-spits. Die beslissing leidde tot grote boosheid bij de Brabantse ploeg en zeker ook bij Seuntjens, die hard uithaalde naar Nijhuis.

‘Dit gaat nergens over, een zuiver doelpunt’, sprak Seuntjens verontwaardigd bij ESPN. ‘Het was een schandalige beslissing. Nijhuis was niet meer aanspreekbaar, hij liep weg, het slaat helemaal nergens op. Het is één grote schande, een grote teringzooi. Het was gewoon één vieze streek.’

Daags na het incident bood de aanvaller echter zijn excuses aan. ‘Ik heb in de emotie dingen geroepen die ik niet had moeten zeggen’, zei Seuntjens via de social media-kanalen van NAC. ‘Ik vind het nog steeds een zuiver doelpunt, maar mijn excuses voor mijn taalgebruik.’

Nijhuis, die maandag aanwezig was bij Veronica Inside, kwam in de uitzending terug op de gepeperde uitspraken van Seuntjens. ‘Weet je wat het is? Ralf is iemand die in het veld alle duels aangaat, hij klaagt ook niet. Dat moet ik 'm echt wel nageven', zegt de arbiter. 'Dat is direct na de wedstrijd. Zo'n speler zit dan nog in de emotie, en dan gaat-ie los. Nou, ja..’., zo haalt hij zijn schouders op over het interview.

Uitzending gemist? Kijk 'm hieronder terug!

Veronica Inside S2021 E19
1:28:44
Veronica Inside S2021 E19

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.