Terug

Volg Vandaag Inside

Scheidsrechter Bas Nijhuis reageert gevat op fluitende demonstranten: 'We zoeken nog collega's!'

Scheidsrechter Bas Nijhuis reageert gevat op fluitende demonstranten: 'We zoeken nog collega's!'

14 dec 2020, 21:01

Een klein groepje tegenstanders van de coronamaatregelen heeft zich bij de Hofvijver in Den Haag met gefluit laten horen tijdens de toespraak van premier Mark Rutte.

In het torentje waar Rutte zijn toespraak hield en ook op televisie was het gefluit te horen, de premier verwees er in zijn rede naar. 'Het is geen onschuldige griep, zoals sommigen hierbuiten denken', aldus Mark Rutte.

Op social media storen mensen zich aan de actie van het groepje tegenstanders en ook Bas Nijhuis laat van zich horen. De scheidsrechter schrijft boos van zich af op Instagram. 'Willen de mensen die lopen te fluiten tijdens de persconferentie respect tonen voor de premier en de Zorg! En wil je zo graag fluiten… we (De KNVB red.) zoeken nog collega's!!!'

Tijdens de toespraak van Rutte, waarin hij aankondigde dat Nederland voor zeker vijf weken in lockdown gaat in de strijd tegen het coronavirus, waren de demonstranten duidelijk te horen. Tijdens de hele pandemie demonstreerden tegenstanders tegen maatregelen, die ze te ver vinden gaan in verhouding tot de gevaren van het coronavirus.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.