Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis op kont geslagen door vrouwelijke veldbestormer

Bas Nijhuis op kont geslagen door vrouwelijke veldbestormer

5 okt 2021, 19:38

Bas Nijhuis bewaart mooie herinneringen aan een damestoernooi, waar hij een aantal jaar geleden de finale van mocht fluiten. In de studio van ‘STATEMENTS’ doet de 44-jarige scheidsrechter zijn verhaal. 

‘Ik floot de finale van een damestoernooi, en er waren 600 vrouwen. Die kunnen feesten hoor 's avonds, niet normaal’, zegt Nijhuis tegen presentatoren René van Meurs en Willie Wartaal. 

De arbiter uit Enschede wist niet wat hem overkwam toen één van de aanwezige vrouwen het veld op kwam rennen. ‘Er kwam in een keer een dame vanaf de bank het veld in rennen en die tikt me zo op mijn kont en rent door en roept naar de kant van "Yes! Een flesje wijn"'.

Nijhuis besloot de veldbestormer terug te fluiten. ‘Hier komen, NU!’, riep ik. “Oh nee, sorry scheids, sorry scheids”, zei ze. Ik zeg ‘Doe mijn andere kant ook effe!’, lacht de scheidsrechter. ‘Dus ik vind damesvoetbal wel leuk!’ 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.