Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis onthult gesprek met Brian Brobbey: 'Dat was mijn goal!'

Bas Nijhuis onthult gesprek met Brian Brobbey: 'Dat was mijn goal!'

20 feb 2024, 09:12

De openingstreffer in het duel tussen Ajax en NEC (2-2) kwam zondagmiddag eerst op naam van Jaydon Banel, maar uiteindelijk stond toch Brian Brobbey op het scorebord. Scheidsrechter Bas Nijhuis onthult bij Vandaag Inside dat Brobbey zich tijdens de wedstrijd bij hem meldde om het doelpunt op zijn naam te krijgen.

"Banel stond op het scorebord, en Brobbey had daarop gezien dat de goal aan hem was gegeven," vertelt Bas. "Dus op een gegeven moment liep Brobbey naar me toe en zei: Hé Bas, dat was mijn goal. Die goal is van mij."

"Dus ik zeg tegen de VAR: Check even wie hem als laatste raakt," vervolgt de scheidsrechter. "Dat was Brobbey. Toen zei ik: Geef dan maar door aan de mensen van het stadion dat ze het veranderen in Brobbey. Dus ik heb 'm laten veranderen in Brobbey. Zo doen we dat op het veld."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.