Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis onderbreekt 'trainingskamp' voor muzikaal uitstapje met John de Bever!

Bas Nijhuis onderbreekt 'trainingskamp' voor muzikaal uitstapje met John de Bever!

3 aug 2023, 13:34

Scheidsrechter Bas Nijhuis geniet momenteel volop van zijn 'trainingskamp' op het zonnige Gran Canaria, zo valt te zien op zijn Instagram-account.

Naast het beklimmen van wat traptredens en andere actieve bezigheden, is er gelukkig ook tijd voor ontspanning tijdens dit loodzware trainingskamp op het Spaanse eiland.

Op dit moment verblijft Bas in badplaats Meloneras, waar hij een muziekcafé bezocht. Een teamuitje als dit vraagt natuurlijk om goed gezelschap, en dat heeft de scheidsrechter gelukkig ook. Niemand minder dan John de Bever vergezelt Bas in deze muzikale vestiging.

Of het trainingskamp van Bas snel wordt hervat, is nog niet bekend, maar het ziet er in ieder geval erg gezellig uit!

Bekijk hieronder de vakantiebeelden van Bas Nijhuis en John de Bever.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.