Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis had leuk onderonsje met Kokcü: ‘Kijk jij echt Chateau Meiland?’

Bas Nijhuis had leuk onderonsje met Kokcü: ‘Kijk jij echt Chateau Meiland?’

19 mrt 2024, 15:27

Bas Nijhuis vertelt in de Fresia & Milan parkeren de bus-podcast een héérlijke anekdote over een onderonsje met voormalig Feyenoord-speler Orkun Kokcü.

Bas vertelt dat hij de interactie met spelers en hun tijdens de wedstrijd uit hun emotie halen het mooiste aan zijn beroep als scheidsrechter vindt. Hij geeft daarbij een voorbeeld van een onderonsje met Kokcü tijdens Cambuur - Feyenoord. "Hij was geïrriteerd, want het stond lang 0-0, dus op een gegeven moment zei ik tegen hem: 'Doe rustig man, heb jij trouwens van de week Chateau Meiland nog gezien? Mooie aflevering met Martien en Erica. Ik heb zo gelachen.' Waarna hij zegt: 'Chateau Meiland, rot op, man!'"

"De tweede helft stond Feyenoord met 2-0 voor en tijdens een hoekschop gaat hij naast mij staan en zegt: 'Bas even een ding, kijk jij echt Chateau Meiland?!' Dus op een gegeven moment zie je gewoon dat ze uit die emotie zijn."

Vervolgens krijgt Bas van Fresia de vraag of hij echt Chateau Meiland kijkt. "Ik durf hier wel op camera te zeggen dat als ik het niet kan zien, ik het altijd terugkijk. Ik was laatst in Noordwijk en toen was ik speciaal omgereden langs Code Rosé om te kijken of ze er nog waren, maar helaas was het dicht."

René van der Gijp maakte onlangs in Vandaag Inside een grapje over de trui van Bas Nijhuis: "Ga je zeilen morgen?" Bekijk de beelden bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.