Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis geeft honden geel en rood in 'Even Tot Hier'

Bas Nijhuis geeft honden geel en rood in 'Even Tot Hier'

7 juni 2020, 12:12

In de satirische zaterdagavondshow 'Even Tot Hier' nemen cabaretiers Jeroen Woe en Niels van der Laan op ludieke wijze het nieuws van de week met je door.

Zo was al eerder bekend dat het EK volgend jaar officieel EURO 2020 zal heten. Dat is een bijzondere keuze aangezien het toernooi in 2021 plaatsvindt. Woe en Van der Laan hadden echter te veel zin in het eindtoernooi en besloten daarom om een EK-versie te maken met… honden!

Dan kan je natuurlijk maar een man vragen om dat in goede banen te leiden en dat is natuurlijk Bas Nijhuis. Zo zien we Bas onder andere gele en rode kaarten uitdelen.

Inmiddels weten we dat Bas niet alleen actief is op het veld, maar ook nog eens een muzikaal talent heeft.

Scheidsrechter Bas Nijhuis toont verborgen talent en zingt 'Roller Coaster'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.