Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis ergerde zich aan mopperende Henderson: 'Heb je daar alleen maar op de bank gezeten?'

Bas Nijhuis ergerde zich aan mopperende Henderson: 'Heb je daar alleen maar op de bank gezeten?'

19 mrt 2024, 18:04

Bas Nijhuis vertelt in de Fresia & Milan parkeren de bus-podcast over een onderonsje die hij onlangs heeft gehad met Ajax-speler Jordan Henderson. Bas had het namelijk op gegeven moment gehad met 'het schelden en tieren' van de Engelsman tijdens de wedstrijd tussen Ajax en NEC (2-2).

"Het was de eerste wedstrijd dat Henderson aanvoerder was", blikt Bas terug. "Die moest zich natuurlijk bewijzen en was heel fanatiek aan het schelden en tieren dat ik ergens voor moest fluiten. Op gegeven moment zei ik: hallo, heb je nou in Engeland gespeeld, of niet? Of heb je daar alleen op de bank gezeten? Ik zeg: in Engeland fluiten ze nog minder. Kom op man, voetballen!"

Henderson kon de frustratie van Bas uiteindelijk wel begrijpen. "En toen kwam hij later naar me toe, en zei die: 'Ref, you're right!'", aldus Bas in de onderstaande video.

Eerder in Vandaag Inside grapte René van der Gijp over de trui die Bas Nijhuis had aangetrokken. Bekijk het terug in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.