Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Nijhuis en Merel Ek te gast in nieuw seizoen van 'Dit was het Nieuws'

Bas Nijhuis en Merel Ek te gast in nieuw seizoen van 'Dit was het Nieuws'

17 feb 2023, 13:12

Bas Nijhuis en Merel Ek schitteren met regelmaat aan de bar bij Vandaag Inside, maar binnenkort maken ze ook hun opwachting in een ander tv-programma. Bas en Merel zijn namelijk te gast in het nieuwe seizoen van Dit was het Nieuws.

Dat heeft de AVROTROS bekendgemaakt. In Dit was het Nieuws leggen Harm Edens, Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal samen met twee wisselende gasten het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep.

Bas Nijhuis is te gast samen met televisiekok Mounir Toub en Merel Ek is te gast met Kitty Herweijer, mediaverslaggever en journalist bij De Telegraaf. Het nieuwe seizoen van Dit was het Nieuws is vanaf 9 maart te zien op NPO1.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.