Terug

Volg Vandaag Inside

'Bas Dost maakt per direct overstap naar Club Brugge'

'Bas Dost maakt per direct overstap naar Club Brugge'

23 dec 2020, 13:55

Bas Dost maakt per direct de overstap van Eintracht Frankfurt naar Club Brugge, meldt het AD. Hij tekent in België een contract voor anderhalf jaar.

De transfer is volgens het AD zo goed als afgerond. De 31-jarige spits had bij Eintracht Frankfurt nog een contract tot de zomer van 2022. Afgelopen zomer toonde Brugge ook al interesse, maar toen kwamen de clubs er financieel niet uit. Nu zijn Brugge en Frankfurt wel dichtbij een akkoord.

Persoonlijk is Dost al rond met de Belgische topclub, waar ook de Nederlanders Ruud Vormer en Noa Lang onder contract staan.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.