Terug

Volg Vandaag Inside

Bas Dost heeft 15 januari laatste controle en mikt op rentree

Bas Dost heeft 15 januari laatste controle en mikt op rentree

6 jan 2024, 11:25

NEC-spits Bas Dost heeft half januari zijn laatste medische controle en kan zich daarna mogelijk richten op een rentree. Dat zei technisch directeur Carlos Aalbers tijdens het trainingskamp van de Nijmegenaren in het Spaanse Mijas.

"Ik heb gisteren zijn agent nog gesproken. Hij heeft 15 januari zijn laatste controle en we moeten afwachten of daar groen licht uit voortkomt", aldus Aalbers tegenover NEC TV. "Bas voelt zich goed en als de controle positief is, dan wil hij ook weer gauw gaan opstarten. Hij zegt dat hij gaat terugkomen. Fingers crossed dat dat gaat gebeuren. Hij wil laten zien dat hij zo geen afscheid wil nemen, maar gezondheid gaat boven alles."

De 34-jarige Dost zakte eind oktober in de uitwedstrijd tegen AZ in de slotfase op het veld in elkaar. Onderzoek wees niet veel later uit dat Dost een ontstoken hartspier had.

NEC, de nummer 8 van de Eredivisie, hervat de competitie op zondag 14 januari met een uitwedstrijd tegen Feyenoord.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.