Terug

Volg Vandaag Inside

Bas blij met terugkeer VI: 'De dynamiek was al snel helemaal terug'

Bas blij met terugkeer VI: 'De dynamiek was al snel helemaal terug'

14 sep 2020, 11:26

Afgelopen vrijdag was scheisrechter Bas Nijhuis na een roerige zomer 'gewoon' weer te zien in Veronica Inside. Voor Bas voelde het als vanouds: 'De dynamiek was al snel weer helemaal terug,' vertelt hij in Tubantia.

Vrijdagavond werd er in het eerste deel van de uitzending teruggeblikt op de rel: 'Het was sterk dat Genee direct het woord gaf aan Derksen,' vindt Bas. 'Daarna was het over en was de dynamiek tussen de mannen, die het programma zo uniek maakt, weer helemaal terug.'

Ondanks dat het deze zomer dus onzeker was of Johan, Wilfred en René weer met elkaar aan tafel zouden gaan zitten, voelde het voor Bas als vanouds: 'Ik heb niet gemerkt dat het anders was dan voorheen. Als ze me vragen, dan ga ik er graag weer naartoe. Het is leuk om te doen.'

Vanwege de coronacrisis zit Bas Nijhuis zonder gezelschap aan een tafeltje in de Veronica Inside-studio. Dat was daarvoor wel anders! Bekijk hieronder een compilatie met alle 'vriendinnen' van 'Basanova' op een rij!

Compilatie: De vriendinnen van Bas Nijhuis
5:38
Compilatie: De vriendinnen van Bas Nijhuis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.