Terug

Volg Vandaag Inside

Barney voelt zich als Messi bij een amateurploeg

Barney voelt zich als Messi bij een amateurploeg

13 nov 2020, 20:13

Darter en vriend van de show Raymond van Barneveld heeft het juiste gevoel weer te pakken, getuige ook zijn kenmerkende uitspraken. Toch weet de vijfvoudig wereldkampioen darts ook dat hij een lange weg te gaan heeft om terug te keren aan de top en gebruikt een metafoor uit het voetbal.

'Ik weet dat ik vanaf nul moet beginnen. Het voelt alsof Lionel Messi bij een amateurploeg gaat spelen', zo stelde de 53-jarige Van Barneveld in een podcast bij Sky Sports.

'Maar ik heb echt het gevoel dat ik een ander mens ben en ben blij met deze kans. Ik hoop dat ik weer goede dingen kan laten zien en terug kan keren op de grote toernooien. Ik ben echt weer hongerig. Ik train elke dag samen met Jeffrey de Zwaan en ik haal al gemiddeldes van honderd in wedstrijdjes, dus het gaat erg goed. Misschien had ik dit wel nodig.'

Van Barneveld kwam onlangs terug op het besluit zijn loopbaan te beëindigen. 'Ik zat middenin een scheiding en had privéproblemen en je kunt geen dingen bereiken als je er met je hoofd niet bij bent. Ik was drie à vier maanden depressief en kon geen pijl meer zien, maar nu is alles weer helemaal goed. Ik kan dus niet wachten om weer te beginnen.'

Van Barneveld moet begin volgend jaar op een zogenoemde Qualifying School een Tour-kaart voor de PDC bemachtigen en neemt binnekort wellicht deel aan een kwalificatietoernooi voor het WK Darts 2021.

Johan vertelde ooit hilarische grappen van Barney in Veronica Inside. Bekijk hieronder de beelden.

Johan vertelt hilarische grappen van Barney
3:02
Johan vertelt hilarische grappen van Barney

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.