Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona zonder Vermaelen naar Lyon

Barcelona zonder Vermaelen naar Lyon

18 feb 2019, 14:03

BARCELONA (ANP/BELGA) - Thomas Vermaelen maakt geen deel uit van de selectie van FC Barcelona voor de wedstrijd van dinsdag tegen Olympique Lyon. De Belgische verdediger mist het duel in de achtste finales van de Champions League wegens een blessure aan zijn rechterbeen.

Vermaelen deed zaterdag in de competitie nog de gehele wedstrijd mee tegen Real Valladolid (1-0). De 33-jarige oud-speler van Ajax keerde eind januari terug van een blessure. Vermaelen stond dit seizoen meerdere keren aan de kant.

Samuel Umtiti is wel meegegaan richting Frankrijk. De Franse international is hersteld van een blessure aan zijn linkerknie. Umtiti kwam eind november tegen Atlético Madrid voor het laatst in actie voor Barcelona in La Liga.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.