Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona zonder Sergi Roberto en Umtiti

Barcelona zonder Sergi Roberto en Umtiti

22 okt 2019, 17:32

FC Barcelona reist zonder Sergi Roberto en Samuel Umtiti naar Praag, waar woensdag een duel wacht met Slavia, de derde groepswedstrijd in de Champions League. Sergi Roberto liep zaterdag in de met 3-0 gewonnen uitwedstrijd tegen Eibar een lichte knieblessure op, Umtiti hield aan de laatste training dinsdag in Barcelona een gekneusde knie over.

Trainer Ernesto Valverde heeft twintig spelers opgenomen in zijn selectie onder wie de sterren Lionel Messi, Luis Suárez en Antoine Griezmann. Ook de Nederlander Frenkie de Jong is uiteraard van de partij in Praag, waar woensdag om 21.00 uur wordt afgetrapt. FC Barcelona heeft, net als Borussia Dortmund, vier punten uit twee duels. Slavia Praag heeft één punt, net als Internazionale.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.