Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona zonder Dest naar Sevilla in Copa del Rey

Barcelona zonder Dest naar Sevilla in Copa del Rey

9 feb 2021, 15:24

Trainer Ronald Koeman van FC Barcelona kan in het eerste duel met Sevilla in de halve finales van het Spaanse bekertoernooi niet beschikken over Sergiño Dest. De Amerikaanse vleugelverdediger, vorig jaar overgekomen van Ajax, kampt weer met een spierblessure. Dest miste daardoor recent ook al enkele wedstrijden.

Miralem Pjanic, Martin Braithwaite, Ronald Araújo en de al langer geblesseerden Gerard Piqué, Philippe Coutinho, Sergi Roberto en Ansu Fati ontbreken eveneens in de Catalaanse selectie. Frenkie de Jong en Lionel Messi gaan wel mee naar Sevilla. Koeman hield hen zondag aanvankelijk op de bank in de competitiewedstrijd tegen Real Betis, maar De Jong kwam al vroeg in het veld voor de geblesseerd geraakte Araújo en Messi viel kort na rust bij een 1-0-achterstand in. De Argentijn trok al snel de stand gelijk en leidde Barcelona in Sevilla naar een overwinning (2-3).

Barcelona keert woensdag terug in die Spaanse stad, dan voor de eerste van twee wedstrijden tegen Sevilla met als inzet een plek in de finale van de Copa del Rey. De return is begin maart in Camp Nou.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.