Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona zonder Dembélé vanwege hamstringblessure

Barcelona zonder Dembélé vanwege hamstringblessure

6 dec 2020, 15:37

Aanvaller Ousmane Dembélé van FC Barcelona heeft zaterdagavond bij zijn invalbeurt tijdens de verloren uitwedstrijd bij Cádiz (2-1) een blessure opgelopen. De Fransman heeft volgens zijn club een hamstringblessure in het rechterbeen.

Trainer Ronald Koeman bracht Dembélé na rust in het veld voor Philippe Coutinho. De 23-jarige vleugelspits speelde de wedstrijd uit, maar uit tests bleek zondag dat hij zijn hamstring heeft verrekt.

Tegen Cádiz speelde de Franse vleugelspeler zijn twaalfde wedstrijd van het seizoen. Hij scoorde vier keer. Koeman complimenteerde Dembélé in de aanloop naar het duel met de nieuwkomer in de Spaanse competitie nog vanwege diens recente vorm.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.