Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona zonder Cillessen naar Valladolid

Barcelona zonder Cillessen naar Valladolid

24 aug 2018, 23:54

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona gaat zonder Jasper Cillessen naar Valladolid. De Nederlandse reservekeeper heeft deze week een spiertje tussen zijn ribben gescheurd. Barcelona liet vrijdag weten dat Cillessen ontbreekt in de selectie van trainer Ernesto Valverde voor de uitwedstrijd zaterdag tegen Real Valladolid. Onduidelijk is wanneer hij weer beschikbaar is.

Cillessen moet zich bij Barcelona schikken in de rol van tweede doelman achter de Duitser Marc-André Ter Stegen. De oud-keeper van NEC en Ajax maakt deel uit van de woensdag vrijgegeven voorselectie van het Nederlands elftal voor de wedstrijden tegen Peru (6 september, vriendschappelijk) en Frankrijk (9 september, Nations League).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.