Terug

Volg Vandaag Inside

'Barcelona zoekt naar vervanger voor Agüero en komt uit in Manchester'

'Barcelona zoekt naar vervanger voor Agüero en komt uit in Manchester'

7 nov 2021, 08:45

De ziekenboeg bij FC Barcelona blijft volstromen. Sergio Aguëro, Ousmane Dembélé en Martin Braithwaite zijn er al langere tijd uit en zaterdag kwamen daar Ansu Fati, Eric García en Nico González bij. De Catalanen gaan in de winterstop in ieder geval opzoek naar een nieuwe spits.

Volgens de Spaanse krant AS is Edinson Cavani nog steeds in beeld bij Barcelona. De Uruguayaanse aanvaller werd afgelopen zomer ook al gelinkt aan Barça. Door de komst van Cristiano Ronaldo bij Manchester United komt Cavani weinig aan spelen toe en zou hij zelf daarom openstaan voor een vertrek uit Manchester.

De 36-jarige spits kwam dit seizoen acht keer in actie voor The Red Devils en wist daarin één keer te scoren. Cavani heeft nog een contract tot 2022 bij Manchester United. Meerdere clubs uit Zuid-Amerika, waaronder Boca Juniors, hebben de aanvaller ook op het verlanglijstje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.