Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona zet Real op scherp met levensgrote De Jong in Madrid

Barcelona zet Real op scherp met levensgrote De Jong in Madrid

6 apr 2021, 19:42

FC Barcelona heeft de verhoudingen met Real Madrid voor El Clásico van komend weekeinde op scherp gezet. Niet ver van stadion Bernabeu prijkt een enorme advertentie met daarop de Barcelona-spelers Frenkie de Jong en Pedri. 'Ganas De Clasico' staat er als tekst bij, wat 'Kan niet wachten op de Clásico' betekent.

Het is niet voor het eerst dat Barcelona die advertentieruimte in Madrid gebruikt. In december deed Joan Laporta dat ook al, kort nadat bekend was geworden dat hij weer in de race was om voorzitter van FC Barcelona te worden. 'Ik kijk ernaar uit om je weer te zien', was destijds de tekst. Laporta was van 2003 tot 2010 al voorzitter van FC Barcelona. De Catalanen wonnen in die periode veel prijzen.

De wedstrijd tussen Real en Barcelona is zaterdagavond. Beide clubs zijn na een tegenvallende reeks van koploper Atlético Madrid weer helemaal terug in de strijd om de titel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.