Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona zes weken zonder Vermaelen

Barcelona zes weken zonder Vermaelen

15 okt 2018, 14:30

BARCELONA (ANP) - Thomas Vermaelen staat weer aan de kant. De Belgische verdediger van FC Barcelona viel in het gewonnen duel met Zwitserland in de Nations League (2-1) uit met een spierblessure. Vermaelen keerde zondag terug naar Spanje, waar de medische staf na onderzoek concludeerde dat hij zo'n zes weken nodig heeft om te herstellen.

De blessuregevoelige Belg mist de komende periode onder meer de Spaanse competitiewedstrijd tegen koploper Sevilla, de dubbele ontmoeting met Internazionale in de Champions League en de 'Clásico' tegen Real Madrid. Het is de vraag of Vermaelen op tijd hersteld is voor de uitwedstrijd in de Champions League tegen PSV op 28 november.

De oud-speler van RKC Waalwijk, Ajax en Arsenal kreeg de laatste weken juist weer weer geregeld speeltijd bij Barcelona, omdat de Franse verdediger Samuel Umtiti geblesseerd is. Trainer Ernesto Valverde heeft nu alleen Clément Lenglet nog over om naast Gerard Piqué te zetten in het centrum van zijn defensie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.