Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona wil tegen PSV vertrouwen terugwinnen

Barcelona wil tegen PSV vertrouwen terugwinnen

27 nov 2018, 19:38

EINDHOVEN (ANP) - Ook al is FC Barcelona al geplaatst voor de achtste finales van de Champions League, de Spaanse kampioen neemt de uitwedstrijd van woensdag tegen PSV serieus. Barcelona wil na drie wedstrijden zonder overwinning wat aan vertrouwen terugwinnen, zei de Chileense middenvelder Arturo Vidal dinsdag in het Philips-stadion. ,,En we willen sowieso als eerste eindigen in deze groep.''

Barça kwam eerder deze maand bij Internazionale niet verder dan 1-1. Daarna volgde in de competitie een verrassende thuisnederlaag tegen Real Betis (3-4) en zaterdag speelden de Catalanen met 1-1 gelijk bij Atlético Madrid.

,,We doen er alles aan om als team beter te worden'', aldus Vidal, die niet vindt dat de lange lijst met geblesseerde spelers (zeven) een excuus mag zijn. ,,Als je zoveel wedstrijden op hoog niveau speelt en tussendoor ook nog eens interlands, hoort dat er een beetje bij. Gelukkig hebben we ook juist spelers die terugkeren van blessures.''

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.