Terug

Volg Vandaag Inside

'Barcelona ziet Álvarez als mogelijke opvolger van Busquets'

'Barcelona ziet Álvarez als mogelijke opvolger van Busquets'

25 okt 2022, 14:24

FC Barcelona houdt Edson Álvarez nauwlettend in de gaten, zo meldt het Spaanse SPORT. De Ajacied wordt gezien als de een mogelijke opvolger van routinier Sergio Busquets.

De Catalanen willen aankomende winter persé een speler aantrekken omdat dat boekhoudkundig eenvoudiger is vanwege de financiële restricties. Ook wordt er rekening gehouden met een afscheid van Barça-icoon Busquets en dus is Álvarez op de radar van Barcelona verschenen.

Trainer Xavi Hernandez zou erg gecharmeerd zijn van de Mexicaanse balafpakker, vooral door zijn prestaties in de Champions League. Afgelopen zomer was Álvarez al dichtbij een overstap naar Chelsea, maar Ajax wees een bod van vijftig miljoen euro toen af.

Barça heeft naast de Mexicaanse international nog genoeg andere alternatieven. Real Sociedad-middenvelder Martín Zubimendi staat ook op het lijstje, maar zijn prijskaartje is nog hoger dan dat van Álvarez. Ook PSV'er Ibrahim Sangaré en Benfica-sterkhouder Enzo Fernández worden gevolgd door Barcelona. Net als de Portugees Ruben Neves van Wolverhampton.





Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.