Terug

Volg Vandaag Inside

'Barcelona werkt mee aan terugkeer van Memphis naar Premier League'

'Barcelona werkt mee aan terugkeer van Memphis naar Premier League'

20 dec 2022, 00:00

FC Barcelona hoopt Memphis Depay de komende transferperiode te kunnen verkopen aan Newcastle United. Dat meldt het Spaanse Sport. De Catalanen kunnen het geld nog steeds hard gebruiken, om zo weer ruimte te creëren voor versterkingen.

Memphis staat bovenaan op de vertreklijst bij Barcelona. De 28-jarige aanvaller heeft nog een contract tot de komende zomer in Camp Nou, dus Barça moet hem dus in januari verkopen om nog een transfersom te kunnen incasseren. Volgens Sport verlangt de huidige koploper van de La Liga een transfersom van tien tot vijftien miljoen euro voor Memphis.

De Oranje-international komt al langer niet meer voor in de plannen van trainer Xavi. De spits moest tijdens de eerste vier competitiewedstrijden van het huidige seizoen genoegen nemen met een plek op de bank en raakte na twee duels geblesseerd. Barcelona hervat de competitie op 31 december tegen Espanyol.

'The Magpies' zijn sinds vorig jaar in Saudische handen en hopen met de komst van de centrumspits hun sportieve ambities dit seizoen waar te maken. Na vijftien speelronden in de Premier League neemt Newcastle United, gecoacht door Eddie Howe, een verrassende derde plaats in.

Eerder in De Oranjewinter zei Johan Derksen dat Memphis geen potten heeft kunnen breken tijdens het WK in Qatar. De speler van FC Barcelona werd vanwege een blessure langzaam gebracht door bondscoach Louis van Gaal, maar kon geen indruk maken. Bekijk het terug in de onderstaande video.

'We hebben dit WK helemaal niets aan Memphis gehad!'
4:11
'We hebben dit WK helemaal niets aan Memphis gehad!'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.