Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona weken zonder Arthur

Barcelona weken zonder Arthur

8 feb 2019, 15:12

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona moet het drie tot vier weken doen zonder middenvelder Arthur Melo. De Braziliaan heeft een hamstringblessure opgelopen. De 22-jarige international, vorig jaar voor zo'n 40 miljoen euro overgekomen van de Braziliaanse club Grêmio, speelde woensdag nog 90 minuten mee in de 'Clásico' voor de Spaanse beker tegen Real Madrid (1-1).

Arthur mist nu onder meer het eerste duel met Olympique Lyon in de achtste finales van de Champions League, op 19 februari in Frankrijk, en de dubbele ontmoeting met Real Madrid. Barcelona gaat op 27 februari naar de Spaanse hoofdstad voor de return in de halve finale van de Copa del Rey en enkele dagen later weer, dan voor de Spaanse competitie.

Trainer Ernesto Valverde liet Arthur dit seizoen in 16 van de 22 competitieduels spelen bij de koploper van La Liga. De Braziliaan kwam vijf keer in actie in de Champions League.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.