Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona verstevigt koppositie dankzij Messi

Barcelona verstevigt koppositie dankzij Messi

17 mrt 2019, 23:46

SEVILLA (ANP) - Met dank aan een bij vlagen weergaloze Lionel Messi heeft Barcelona de koppositie in de Spaanse liga verstevigd. De titelverdediger was in Sevilla met 4-1 te sterk voor Real Betis. Messi scoorde drie keer op fraaie wijze. Eerst uit een vrije trap, daarna na een ragfijne combinatie met Luis Suárez en tot slot met een boogbal in de verre hoek.

De Argentijnse geweldenaar bracht zijn competitietotaal op 29. Suárez zorgde na de rust met een sterke solo voor de derde treffer van Barça.

Barcelona profiteerde van de nederlaag van Atlético Madrid. De runner-up ging vier dagen na de uitschakeling in de Champions League door Juventus in Turijn (3-0) ook onderuit bij Athletic Bilbao: 2-0. Spits Iñaki Williams en Kenan Kodro scoorden in de slotfase. Atlético heeft nu tien punten minder dan Barça, met nog tien duels te spelen.

Nummer drie Real Madrid naderde de stadgenoot tot op twee punten door Celta de Vigo met 2-0 te verslaan bij de rentree van trainer Zinedine Zidane op de bank. Isco en Gareth Bale brachten na de rust de doelpunten op hun naam.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.