Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona versterkt koppositie

Barcelona versterkt koppositie

8 dec 2018, 23:51

BARCELONA (ANP) - FC Barcelona heeft de koppositie van La Liga versterkt. De regerend kampioen van Spanje won de stadsderby van Espanyol met 4-0.

Barcelona dankte de zege aan drie aanvallers. Lionel Messi, afgelopen week slechts vijfde in de strijd om de Gouden Bal, speelde een uitstekende wedstrijd en benutte twee vrije trappen. Ook Luis Suarez en Ousmane Dembélé troffen doel.

De lijstaanvoerder profiteerde van het gelijkspel van Sevilla tegen Valencia (1-1). Basisspeler Quincy Promes en zijn ploeggenoten verspeelden de zege in blessuretijd. Mouctar Diakhaby maakte vlak voor het laatste fluitsignaal gelijk voor Valencia. Sevilla was op voorsprong gekomen door een doelpunt van Pablo Sarabia.

Barcelona heeft nu een voorsprong van drie punten op Sevilla en Atlético Madrid, dat van Deportivo Alavés won: 3-0.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.