Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona veroordeelt 'minachting' van Koeman door groep fans

Barcelona veroordeelt 'minachting' van Koeman door groep fans

24 okt 2021, 21:44

FC Barcelona heeft het na de verloren Clásico tegen Real Madrid (1-2) opgenomen voor trainer Ronald Koeman. De Nederlander werd bij het wegrijden bij Camp Nou opgehouden door enkele tientallen supporters, veelal jonge fans, die samendromden om de auto van Koeman en met hun mobiele telefoons opnames maakten. Ze sloegen op de auto en één supporter ging zelfs op de motorkap liggen om een selfie te maken. Op beelden op de sociale media is te zien hoe Koeman langzaam door de groep heen rijdt.

"FC Barcelona veroordeelt publiekelijk de gewelddadige en minachtende handelingen die onze trainer heeft meegemaakt bij het verlaten van Camp Nou", staat in een korte verklaring. "De club zal maatregelen nemen, zowel qua beveiliging als disciplinair, zodat zulke ongelukkige gebeurtenissen niet opnieuw kunnen gebeuren."

Koeman verloor ook zijn derde Clásico als trainer van Barcelona. De 58-jarige Noord-Hollander, oud-speler van de Catalaanse club, staat al een tijdje onder druk vanwege de tegenvallende prestaties van zijn ploeg. Afgelopen week won Barcelona wel van Valencia (3-1) en in de Champions League van Dinamo Kiev (1-0).

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.