Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona tikje huiverig zonder Messi

Barcelona tikje huiverig zonder Messi

23 okt 2018, 21:17

BARCELONA (ANP) - Een tikje huiverig begint FC Barcelona woensdag tegen Internazionale in de Champions League aan een reeks van ongeveer zes wedstrijden waarin grootmeester Lionel Messi ontbreekt. ,,Niemand kan hem vervangen'', besefte vleugelverdediger Jordi Alba, die aan de linkerkant heel goed op de Argentijnse baltovenaar is ingespeeld.

,,Leo maakt elk team beter'', vervolgde hij. ,,Messi is elk seizoen goed voor minimaal twintig treffers. Iedereen verwacht van hem dat hij wel even de problemen oplost. We zullen het nu zelf moeten doen, als team. Ik vertrouw erop dat we deze periode zonder Messi ongeschonden doorkomen.''

De aanvoerder en topscorer aller tijden van de Spaanse club brak afgelopen zaterdag in de wedstrijd tegen Sevilla (4-2) zijn arm. Hij zal naar verwachting ongeveer drie weken aan de kant staan. Messi mist daardoor onder meer de twee duels met Inter in de Champions League en de klassieker zondag tegen Real Madrid.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.