Terug

Volg Vandaag Inside

Barcelona ten koste van Real naar bekerfinale

Barcelona ten koste van Real naar bekerfinale

28 feb 2019, 00:50

BUITENLANDS VOETBAL - SPANJE

MADRID (ANP) - FC Barcelona heeft zich ten koste van Real Madrid geplaatst voor de finale van de Copa del Rey. Na de 1-1 in Camp Nou versloegen de Catalanen Real in Madrid met 3-0 en kunnen ze het Spaanse bekertoernooi voor de vijfde keer op rij winnen. Beide aartsrivalen treffen elkaar zaterdag opnieuw in Madrid, dan in een competitieduel.

De cijfers waren wat geflatteerd, want de beste kansen waren voor de thuisploeg. Maar waar de jonge Real-spits Vinícius telkens het doel miste, was Luis Suárez aan de andere kant niet te stuiten. De Uruguayaan bracht zijn ploeg in de 50e minuut op voorsprong, zette zo veel druk op Raphaël Varane dat die de bal in eigen doel schoot en benutte ook nog een zelf verkregen strafschop.

In de andere halve finale staan donderdag Valencia en Betis tegenover elkaar. Het eerste duel eindigde in 2-2.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol met de beste fragmenten, het meest spraakmakende nieuws, een kijkje achter de schermen en meer.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Vandaag Inside ontvangen met daarin het laatste nieuws, de leukste video's en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.